Údržba a pokyny k použití

Za účelem prodloužení životnosti pánve s nepřilnavým povrchem, postupujte podle těchto jednoduchých pravidel:

  • Odstraňte všechny etikety, nálepky a balení.
  • Umyjte pánev v teplé mýdlové vodě a důkladně opláchněte.
  • Připravte pánev na vaření potřením vnitřku pánve tenkou vrstvou oleje nebo másla a poté pánev otřete čistým hadříkem.
  • Jídlo daváme do rozehřáté pánve a vaříme při mírné teplotě. Přehřátím pánve zabráníte poškození povrchu a těla pánve.
  • Vždy používejte dřevěné nebo plastové kuchyňské nástroje (obracečky a naběračky). Nikdy se nesnažte krájet jídlo uvnitř pánve.
  • Po použití, pánev umyjte v teplé mýdlové vodě.
  • Nepoužívejte drátěnku nebo abrazivní materiály.
  • Pánev lze také mýt v myčce nádobí.
  • Rukojeti se můžou po čase uvolňovat; pokud to nastane opětovně utáhněte šroub pomocí vhodného šroubováku.
Kontakt

CEZARRINO, a.s.
Mlýnská 326/13
602 00  Brno
Česká republika

Tel: +420 730 166 134
E-mail: info@flonal.cz

Made in Italy

Společnost Flonal se od roku 1985 zabývá výrobou nádobí z hliníku tlačeného/tvářeného za studena, které je opatřeno na vnitřním povrchů nepřilnavými povrchy od renomovaných světovýách výrobců a exteriér je mimo jiné povlakován porcelánovými povrchy pro snadnou údržbu a trvalý vzhled. Celková škála nádob zahrnuje cenově atraktivní řady vyráběnémetodou lisování pánví už s dopředu nanesenými nepřilnavými vrstvami metodolu válcování, poté další stylové řadyečících pánví, hrnců, kastrolů, pakáčů, omáčníků, grilovacích a dalších speciálních pánví. Všechny nádoby jsou vyráběny přímo v Itálii a jsou vyráběny z čistého hliníku 99,5% včetně pomalu taženého silnostěnného nádobí, které je vzhledme i užinými vlastnostmi velmi podobné litému hliníku.